Copa del Rei

El Cadis dona la sorpresa i elimina el Betis en un partit embogit al Benito Villamarín (3-5)

El conjunt gadità, que afrontava la tornada al Benito Villamarín amb un 1 a 2 advers de l'anada, ha eliminat els locals en un partit embogit. Alabès, Vila-real i València completen els vuitens de final

El Cadis ha donat l'última gran sorpresa dels setzens de final de la Copa del Rei. El conjunt gadità, que afrontava la tornada al Benito Villamarín amb un 1 a 2 advers de l'anada, ha eliminat el Betis en un partit embogit. Els visitants s'han avançat amb un gol matiner de David Barral en el minut 3, però els verd-i-blancs han empatat ràpidament per mitjà de Ryad Boudebouz. El Cadis ha tornat a avançar-se amb un gol de Dani Romera i Tello ha tornat a igualar poc després. Aitor García, de penal, i de nou Dani Romera han posat en avantatge al Cadis en una primera meitat que ha acabat amb un resultat sorprenent de 2 a 4. En la represa, Tello ha tornat a donar esperances de classificació al Betis però, en el minut 78, Ivan Kecojevic ha establert el definitiu 3 a 5, un resultat inesperat i que ha provocat que l'afició local acomiadés amb xiulets l'equip de Quique Setién.

L'Alabès, el cuer de la classificació de Primera, s'ha classificat per als vuitens de la Copa del Rei després de guanyar en el partit de tornada de setzens el Getafe per 3-0. A l'anada també havien guanyat els bascos (0-1). En el minut 3, Munir ha fet l'1-0 a l'estadi de Menditzorrotza. Els madrilenys no s'han recuperat de l'impacte d'aquest gol tan matiner. En el minut 31, un altre exblaugrana, Bojan Krkic ha anotat el 2-0. En el minut 69, Munir ha marcat el seu segon gol del matx.

El Vila-real ha remuntat el gol de desavantatge que havia encaixat en l'anada al camp de la Ponferradina (1-0), equip de la Segona Divisió B, per acabar guanyant 3-0 al seu estadi. Els de Javi Calleja, però, no han trobat la porteria rival fins a la segona meitat. En la primera, el seu joc ha estat espès. La lesió de Samsone, en el minut 8, no els ha ajudat gaire. Després del descans, en el minut 47, Cedric Bakambu ha castigat una indecisió defensiva dels lleonesos anotant l'1-0. En el 63, en un córner, el davanter del Congo ha fet el seu segon gol de la nit. Cinc minuts més tard, Carlos Bacca, que havia entrat en la segona part, ha anotat el 3-0 definitiu.

El València ha passat a vuitens golejant en la tornada dels setzens el Saragossa per 4 a 1. Tot i que el seu equip havia guanyat a l'anada per 0-2, el tècnic Marcelino Garcia Toral s'ha pres el matx amb tota seriositat i sense cap mena de concessió. Zaza i Santi Mina han estat els encarregats de sentenciar els aragonesos. En el minut 29, una centrada de l'italià ha permès Mina fer l'1 a 0. En el 59, el porter visitant Ratón ha refusat com ha pogut un xut de Zaza, i el gallec ha recollit la pilota per anotar el 2-0. El jugador del planter Rober Ibáñez ha marcat el 3-0 en el minut 68 i Vezo, en el 86, ha estat l'autor del quart, dos minuts abans que Pombo aconseguís el gol del Saragossa.