bàsquet eurocup femenina

El Cadí la Seu supera un Landes minvat (64-50) i encarrila l'eliminatòria de setzens de final

Les alturgellenques aprofiten les absències del Landes per donar un cop d'efecte a l'eliminatòria europea. Les de Bernat Canut firmen una de les millors primeres parts de la temporada, amb un domini de fins a 19 punts (38-19)

Xavi LorenteActualitzat

El Landes s'ha presentat a la Seu d'Urgell amb només 7 jugadores del primer equip. Entre les baixes, la seva estrella Dumerque. El Cadí ha fet una primera part descomunal amb Nogic marcant diferències. A les franceses els ha costat penetrar l'excel·lent defensa alturgellenca. Aby Gaye mirava de contrarestar l'extraordinari encert exterior local. Un triple de Laura Peña significava un màxim avantatge de 19 punts. Una destacada també Sidney Wiese tancava un resultat magnífic al descans.

El Landes ha reaccionat al tercer quart. El Sedis s'ha quedat clavat en atac i les visitants s'han acostat a vuit punts. Amb el 46 a 38, l'equip de Bernat Canut ha tornat a activar-se i ha aconseguit consolidar una renda important. El Cadí afrontarà el partit de tornada d'aquests setzens de final amb 14 punts favorables a territori francès la setmana que ve.