El Cadí-la Seu, campió de la Lliga Catalana de bàsquet

El Cadí-la Seu s'imposa a l'Spart Citylift Girona i guanya la seva segona Lliga Catalana (53-69)

Les de la Seu s'han imposat clarament a les de Girona, que no han tingut cap oportunitat de capgirar el marcador. Aquesta és la segona Lliga Catalana que guanyen les de groc

Spart CityLift Girona i Cadí-la Seu han repetit la final de la Lliga Catalana de Bàsquet de l'any passat. Enguany, però, les guanyadores han estat les de la Seu, que s'han imposat clarament a les de Girona (53-69). Amb aquest, les de groc sumen la segona Lliga Catalana de bàsquet.

El primer temps ha començat marcat per les imprecisions de tots dos equips, que no han fet una gran puntuació. A mesura que passaven els minuts tots dos equips s'han anat posant a to i el Cadí-la Seu ha començat a marcar el ritme de partit. Tamara Abalde ha liderat el conjunt de la Seu i ha anotat la majoria de punts del primer temps, que ha acabat finalment en taules (14-14).

El segon temps ha continuat liderat per les de groc, l'Uni Girona només ha aconseguit anotar 5 punts en tot el període i ha perdut moltíssimes pilotes, jugant a remolc, sense encert i sense dominar el rebot. El Cadí-la Seu ha aprofitat l'avinentesa per marxar en el marcador i aconseguir el màxim avantatge del partit fins al moment, 19 punts i un espectacular parcial de 5 - 24 per arribar al descans.

El Citylift Girona ha sortit amb ganes de capgirar el marcador i s'ha embutxacat un parcial inicial de 6-0 (25-38). Les de La Seu, però, no s'han deixat intimidar i han continuat el seu camí anotador, contenint l'equip de Girona i mantenint les distàncies necessàries en el marcador, fins a arribar a estar 20 punts per sobre. Al final de quart, 39-54.

L'últim quart ha estat un tràmit per a les de la Seu, que han aconseguit el màxim avantatge del partit (41-63) amb 22 punts amunt. Al final, victòria merescuda del Cadí-la Seu que ha guanyat per un clar 53-69. Laura Gil (Cadí) ha estat la màxima anotadora, amb 20 punts, seguida de Spanou (Girona), que n'ha aconseguit 19. El premi de millor jugadora, però, se l'ha emportat aquesta última, de l'equip de Girona, perquè ha estat la més ben valorada (21).