Bàsquet

El Cadi La Seu s'emporta el derbi català de la primera volta de la Lliga Femenina davant de l'Spar Citylift Girona

Les lleidatanes han sabut treure el màxim rendiment de la seva pressió i de les pèrdues de pilota de les gironines

Actualitzat

El Cadi La Seu ha guanyat l'Spar Citylift Girona per 68 a 64 en el duel català de la primera volta de la Lliga Femenina de Bàsquet. Els signes d'identitat de les lleidatanes continuen inalterables. Fer embogir el partit des de la pressió a tota la pista. I l'Spar City Lift Girona, que ja va perdre a la Seu d'Urgell la final de la Lliga Catalana al setembre, no acaba de trobar-hi la fórmula.

Quan les gironines han aconseguit estabilitzar el partit amb els punts de Haley Peters i d'Ify Ibekwe (21 i 11 rebots), han obtingut 8 punts de renda. Però les alturgellenques, que lluiten per una plaça a la Copa, enguany oberta a sis equips i no a quatre, han tingut molt d'orgull. La capitana Tània Pérez ho ha pagat amb una tècnica.

Però després han arribat els triples locals i el partit s'ha tornat a desbocar. I l'Uni Girona ha tornat a reviure el malson de les pèrdues de pilota en un final a cara o creu. N'ha perdut 25 avui, de rècord, que l'han costat la seva segona derrota d'aquesta lliga regular i possiblement el coliderat, que tenia amb el Perfumeria Avenida. Un partit intensíssim i una rivalitat que creix. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut