Bàsquet femení

El Cadí La Seu perd a Guipúscoa i haurà de jugar un tercer partit per passar a semifinals del play-off de Lliga (62-56)

Les urgellenques no han pogut contrarestar l'encert anotador de les basques i han anat a remolc gran part de l'enfrontament
Sergi Martínez Actualitzat

Les jugadores del Cadí La Seu, en un temps mort durant el partit contra el Guipúscoa (@sedisbasquet)

El Cadí La Seu no ha pogut certificar el pas a semifinals del play-off de la Lliga, després de perdre al País Basc contra l'IDK Gipúscoa per 62 a 56. Una primera part on les urgellenques s'han vist superades amb claredat per les basques. El segon quart ha estat el període amb més puntuació amb 22 punts per a l'IDK Guipúscoa i 13 per a les catalanes.

Després d'arribar al descans 10 punts per sota, les jugadores de Bernat Canut han anat a remolc en el marcador fins al final del partit. No han pogut reduir aquesta distància fins a les acaballes de l'enfrontament, però ja ha estat massa tard per capgirar l'electrònic. Hempe i Kraker han estat les màximes anotadores del Cadí La Seu amb 12 i 11 punts respectivament. Però no han sabut respondre al gran encert anotador de les jugadores de l'IDK Guipúscoa. D'aquesta manera, l'eliminatòria es decidirà aquest dimecres a les 20.00 amb el factor pista a favor de les urgellenques.