L'Uni Girona continua intractable

L'Uni Girona i el Cadí La Seu no troben rival i resolen els seus partits amb solvència

Brittney Sikes (21 punts) destaca amb les gironines, mentre que Watts (18) i Laia Raventós (12), acaben com a màximes anotadores del Cadí La Seu

• Mal inici gironí. El Casademont Saragossa ha entrat més fort al partit i dominava per 3 a 10 quan s'havien jugat tres minuts i mig. Bernat Canut ha demanat temps mort i més agressivitat en el rebot. El temps mort ha funcionat: l'Uni ha reaccionat per tancar el primer quart 21-18.
  • Segon quart d'alta exigència física. El Casademont Saragossa ha endurit el partit i a l'Uni li ha costat anotar punts. La nord-americana Gatling feia mal amb la seva corpulència (13 punts, 7 rebots). 32-34 al descans.
  • La remuntada des de la defensa. A partir de l'equador del tercer quart i sobretot en l'últim parcial, l'Uni Girona ha ofert un alt nivell defensiu. El Saragossa ha esgotat el rellotge de possessió en diversos atacs i ha optat per tirs pocs clars.
  • Brittney Sikes, imparable. Tot i patir un ensurt al tercer quart amb una caiguda, la nord-americana ha estat imparable: 21 punts, 7 rebots i 12 faltes rebudes (32 de valoració). Sikes ha estat ben acompanyada per Gardner (15 punts) i Laia Flores (10).
  • A carregar bateries. La Lliga s'atura per la finestra de seleccions, amb un Uni Girona que consolida el liderat amb 17 victòries i 3 derrotes. El 16 de febrer torna la competició, amb la visita a la pista del València.

El Cadí La Seu ha controlat des de bon començament la visita del Tenerife i ha anat directe cap a la victòria. 85 a 54 davant les canàries, que mai han tingut opció i s'han vist pràcticament atropellades per les catalanes.

• El primer quart, 23 a 14. Nou punts de diferència pel conjunt català, que ha tingut en Laura Peña la seva millor jugadora, tant en l'apartat dels triples com en els tirs lliures.
  • Aisha Sheppard alerta les locals. Els deu punts de la nord-americana Aisha Sheppard han complicat la vida del Cadí. El Tenerife s'ha acostat, 26 a 23, però la reacció manteguera i un triple de Laia Raventós han posat les coses a lloc abans del descans: 35 a 24. Parcial de 12 a 10, amb 9 punts de Kovacevic i 8 de Laura Peña.
  • El Cadí s'allunya. Les catalanes han començat fortes el tercer període, i s'han posat 19 amunt. El Tenerife, per mitjà de Sheppard, Maddem i Palenikova, ha intentat la retallada, però els últims compassos han estat de màxim encert local. Un triple de Georgina Bahí ha suposat el 61 a 40. Domini total del Cadí.
  • Càstig sever al Tenerife. El Cadí ha sortit disparat en l'últim quart i és quan s'ha creat un abisme entre els dos equips. 70 a 40 després d'uns tirs lliures de Ramette i 75 a 45 arran d'un triple de Watts, que s'ha mostrat estel·lar. Trenta punts de diferència que han acabat sent trenta-un, 85 a 54, amb Sthephanie Watts com a màxima anotadora, amb 18 punts, mentre Sheppard n'ha fet 16 pel Tenerife.
Les blaugranes han perdut de 10 punts contra l'equip de Lugo (BarçaCBS)

Derrota a casa del Barça Santfeliuenc

• Segona derrota consecutiva del Barça CBS, que ha perdut contra l'Ensino de Lugo 56-66 al Juan Carlos Navarro.
  • Els parcials: 12-19, 12-23, 21-9 i 11-15.
  • La derrota arriba just abans de l'aturada de seleccions.