Bernat Canut dona instruccions a les seves jugadores (@sedisbaquet)

El Cadí La Seu guanya el Namur (51-45) i encadena la segona victòria a la bombolla de l'Eurocup

Triomf convincent de les urgellenques, liderades per Quinn Dornstauder (11 punts) i Georgina Bahí (9). Ara tenen molt ben encaminada la classificació per als vuitens de final de l'Eurocup

Marc NegreActualitzat

Dos a dos a l'Eurocup. El Cadí La Seu continua fent un treball impecable a la bombolla de l'Eurocup de Sfantu Georghe (Romania) i aquesta tarda ha sumat la segona victòria després de superar el Namur de Bèlgica per 51 a 45. Les urgellenques, liderades per la canadenca Dornstauder (11 punts i 10 rebots) i Georgina Bahí (9 punts) han anat de menys a més.

Les de Bernat de Bernat Canut ha tingut molts problemes en atac en els dos primers quarts (6/21 en tirs de 2 i 2/10 en triples), però sempre s'ha mantingut dins del partit. Al descans, perdien de 4 punts (20-24) amb una cistella sobre la botzina de Monae. La reacció urgellenca ha arribat al tercer quart. Del 27-28 al 34-28 amb un parcial de 7-0 sota el lideratge ofensiu de la canadenca Quinn Dornstauder. Tot i així, el Namur s'ha tornat a posar dins del partit (34-32 al final del tercer quart). La sortida del darrer ha estat determinant. Un triple de Grabielle Ortiz i una cistella de Dornstauder han tornat a obrir forat (39-32). I, a partir d'aquí, cap fred i aportació de Bahí per segellar la victòria.

Una victòria que encara no les classifica per als vuitens de final però les acosta molt. La victòria de l'ESBVA-LM contra el Sepsi (70-73) obliga les urgellenques a certificar la classificació divendres contra l'equip romanès. Ha de guanyar o perdre de menys de 3.