Irati Etxarri en un partit amb el Cadí La Seu
Irati Etxarri en un partit amb el Cadí La Seu (Sedis Bàsquet)
Bàsquet

L'Uni Girona anuncia el fitxatge d'Irati Etxarri

La navarresa, MVP nacional i millor ala pivot de la lliga, firma amb el conjunt gironí després d'abandonar el Cadí La Seu

Actualitzat

Després què s'anunciés que Irati Etxarri deixava el Cadí La Seu, tot apuntava que el seu pròxim equip seria l'Spar Girona. El que era un secret a veus, ja és oficial. L'Uni Girona ha anunciat a través de les seves xarxes socials que ha arribat a un acord amb Etxarri perquè la navarresa defensi la samarreta del conjunt gironí a partir de la pròxima temporada. 

Pere Puig, director esportiu de l'Spar Girona, ha valorat el fitxatge per dues temporades de la que és la MVP nacional i la millor ala pivot de la Lliga Femenina Endesa 2021-22

"És una molt bona notícia el fitxatge d'Irati Etxarri per Girona i més el fet que sigui per dues temporades. Amb el fitxatge d'Irati aconseguim una jugadora que serà important dintre dels esquemes de l'equip. Una jugadora que l'avalen aquestes darreres temporades on ha estat de les millors jugadores de la lliga".

Deixa el Cadí La Seu després de 4 temporades

L'any 2018, Irati Etxarri va arribar al Sedis Bàsquet procedent de l'Araski. Després de quatre temporades i més de 100 partits, la navarresa posa punt final a la seva etapa al Cadí La Seu. El mateix club va comunicar la marxa de la que era la segona capitana de l'equip a través de les xarxes socials.

Anar al contingut