Waterpolo

El C. N. Sabadell s'enfrontarà amb l'Imperia italià als quarts de final de la Champions femenina

Les actuals campiones d'Europa de waterpolo es jugaran el pas a la Final Four en una eliminatòria a doble partit, l'anada, el 18 de febrer a Itàlia, i la tornada, l'11 de març a Sabadell. La resta d'emparellaments de quarts de final són els següents: Olympiacos (Grècia)-Szentes (Hongria), Vouliagmeni (Grècia)-Kirixi (Rússia) i Pàdua (Itàlia)-USVE Budapest (Hongria).

Actualitzat

El Club Natació Sabadell s'enfrontarà amb l'Imperia italià als quarts de final de la Champions femenina de waterpolo. Les vallesanes, actuals campiones d'Europa, es jugaran el pas a la Final Four en una eliminatòria a doble partit. L'anada es disputarà a Itàlia el 18 de febrer i la tornada serà a la piscina del C. N. Sabadell l'11 de març.

Per a aquest duel, l'equip dirigit per Nani Guiu segurament encara no podrà comptar amb la seva capitana, Jennifer Pareja, que s'està recuperant d'una lesió en un dit de la mà esquerra que la va obligar a passar pel quiròfan.

La resta d'emparellaments de quarts de final són els següents:
Olympiacos (Grècia) - Szentes (Hongria)
Vouliagmeni (Grècia) - Kirixi (Rússia)
Pàdua (Itàlia) - USVE Budapest (Hongria)

Els quatre equips que guanyin l'eliminatòria passaran directament a la Final Four, que es disputarà en una seu encara per determinar.

Anar al contingut