Berta Ferreras i Pau Ribes
Berta Ferreras i Pau Ribes
Natació sincronitzada

El bronze del duo mitx, la primera medalla espanyola de l'Europeu de natació sincronitzada de Londres

Berta Ferreras i Pau Ribes han guanyat a Londres la primera medalla de la delegació espanyola. En la categoria de duo, la parella russa ha obtingut un or en la presentació del seu exercici pels Jocs de Rio

Actualitzat

La parella formada per Berta Ferreras i Pau Ribes s'ha penjat aquest dimecres la medalla de bronze, la primera de la delegació espanyola en els Campionats Europeus de Londres, en la final del duo mixt lliure. L'or ha estat per a la parella russa formada per Aleksandr Maltsev i Mikhaela Kalantxa, mentre que la plata se n'ha anat a Itàlia amb l'actuació de Mariangela Perrupato i Giorgio Minisini.

En la final de duo lliure, Rússia també s'ha endut l'or amb el concurs de les grans favorites, Natàlia Ishtxenko i Svetlana Romaixina. Les vigents campiones olímpiques i mundials han estrenat a la capital britànica el seu exercici per als Jocs Olímpics de Rio d'aquest estiu. Les ucraïneses Lolita Ananasova i Anna Voloixina han guanyat la plata, i les italianes Linda Cerruto i Constanza Ferro, el bronze. La parella espanyola, que integren Ona Carbonell i Gemma Mengual, no hi participa per centrar-se en la preparació dels Jocs.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut