Els jugadors del Brasil s'abracen davant la desolació dels argentins Armani i Paredes (Reuters)

El Brasil supera l'Argentina (2-0) i es classifica per a la final de la Copa Amèrica

El bon partit de Leo Messi no ha estat suficient per a la selecció "albiceleste" davant els gols de Gabriel Jesús i Firmino

El Brasil s'ha classificat per a la final de la Copa Amèrica de futbol, en imposar-se a l'Argentina (2-0) al superclàssic de les Amèriques. Una semifinal intensa, espectacular i molt disputada, que s'ha començat a decantar del costat de la "canarinha" al minut 19, arran d'una espectacular jugada de l'exblaugrana Dani Alves. Barret, control, dríbling i obertura a la dreta perquè Firmino trobi Gabriel Jesús i aquest remati a gol. Un autèntic golàs.

L'Argentina podria haver empatat en una connexió entre Messi i el Kun Agüero, però la rematada de cap del davanter del Manchester City s'ha estavellat al travesser. A la represa, el blaugrana Coutinho ha tingut una bona ocasió per fer el segon per al Brasil, però ha rematat alt.

Messi, molt actiu en tot moment, ha topat amb el pal en un contraatac, quan l'afició argentina ja celebrava l'empat. Uns minuts després, el 10 del Barça ha posat a prova Allisson amb un llançament de falta que el porter del Liverpool ha blocat sense problemes. Al minut 71, el Brasil ha sentenciat després d'una gran jugada personal de Gabriel Jesús, que Firmino ha convertit en el definitiu 2 a 0. La "canarinha" ja és a la seva final. L'Argentina i Messi ploren.