Jocs Olímpics

El Brasil goleja la dèbil Hondures i es classifica per a la final olímpica de futbol (6-0)

Neymar ha inaugurat el marcador als 15 segons de joc, el gol més ràpid de tota la història del futbol olímpic. Gabriel Jesús, Marquinhos, Luan i de nou Neymar, de penal, han arrodonit el condundent triomf de la "canarinha" contra Hondures

David CarballoActualitzat

El Brasil s'ha classificat per a la final olímpica de futbol als Jocs de Rio després de golejar la dèbil Hondures per 6 a 0 amb dianes de Neymar (2), Gabriel Jesús (2), Marquinhos i Luan.

Neymar ha fet el primer gol dels brasilers als 15 segons de joc, el més ràpid de tota la història del futbol olímpic. Ha estat una diana afortunada i dolorosa, ja que Neymar ha caigut malament i s'ha fet mal. Tot i sortir del camp en llitera, el crac del Barça i capità brasiler s'ha recuperat i ha pogut tornar a la gespa de Maracanà.

El domini del Brasil ha estat aclaparador i el nou jugador del Manchester City Gabriel Jesús, amb un doblet abans del descans, ha deixat el partit sentenciat.

En la represa, el central del PSG Marquinhos, Luan i Neymar, de penal, han arrodonit la contundent golejada de la "canarihna", que buscarà el primer or olímpic de la seva història.

El segon finalista i rival dels brasilers per la medalla d'or serà Alemanya, que en la segona semifinal ha derrotat Nigèria (2-0) amb gols de Lukas Klostermann i Nils Petersen. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut