Neymar, que ha jugat com a home més avançat del Brasil, lamenta una oportunitat perduda (EFE)
Futbol

El Brasil goleja el Perú (3-0) i l'Equador continua infal·lible

Douglas Costa ha estat el gran protagonista del triomf "canarinho" i l'espanyolista Caicedo ha tornat a marcar en el triomf equatorià a Veneçuela

Actualitzat

La selecció brasilera tanca l'any amb una lleugera recuperació després de golejar el Perú (3-0) en partit corresponent a la fase de classificació sud-americana per al Mundial del 2018. Neymar ha jugat tot el partit, però el protagonisme ofensiu se l'ha endut Douglas Costa, autor del primer gol i origen dels altres dos, marcats per Renato Augusto i Filipe Luís. També Dani Alves ha jugat els 90 minuts.  

L'Equador i Caicedo, al capdavant

A l'espera de comprovar si el Brasil i l'Argentina s'acaben de recuperar, el grup continua liderat per la selecció equatoriana, que ha guanyat a casa de la ventafocs Veneçuela (1-3). Un cop més, l'aportació de Felipe Caicedo en la selecció tricolor ha estat important. El davanter espanyolista ha obtingut el tercer gol de l'equip i, amb 4 dianes, és el màxim anotador de la fase de qualificació.

Mentrestant, Xile ha patit la derrota més clara des que a l'estiu es va proclamar campiona continental. L'Uruguai ha batut Claudio Bravo i els seus (3-0) gràcies als gols de Diego Godín, Álvaro Pereira i Martín Cáceres. La selecció "celeste" és ara la segona classificada amb 9 punts, a 3 de l'Equador i 2 per sobre de xilens, brasilers i paraguaians.  

Anar al contingut