El Girona d'Unzué s'enfronta amb el Bournemouth en la primera prova de nivell (@GironaFC)
Girona

El Bournemouth, primera prova de nivell per al Girona d'Unzué

Els gironins s'enfronten amb el Bournemouth, catorzè classificat de la Premier League la temporada anterior, en el primer partit amistós d'aquest curs

Actualitzat

Primera prova de nivell per al Girona de Juan Carlos Unzué. Els gironins s'enfronten amb el Bournemouth, equip de la Premier League anglesa, aquest dissabte, a les 20.00, en un duel que es disputarà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona i que es podrà seguir en directe per Esport3.

Els catalans van disputar aquesta mateixa setmana, a Riudarenes, un partit d'entrenament contra l'Al-Arabi, en què es van imposar al club de Qatar per 2-1. Borja García i Marc Gual, un dels fitxatges d'aquest curs, van ser els autors dels gols gironins.

Un projecte ambiciós

El Girona va fer oficial aquest dijous el fitxatge de Samu Saiz. El migcampista madrileny, que arriba procedent del Leeds United de la segona divisió anglesa, va jugar 12 partits la temporada passada amb el Getafe, on va arribar cedit en el mercat d'hivern.

Saiz s'ha convertit en el sisè fitxatge, després de les incorporacions de Maffeo, Marc Gual, Juan Carlos, Diamanka i Jairo, en un Girona que té l'objectiu de fer un projecte ambiciós per mirar de tornar a Primera Divisió com més aviat millor.

Anar al contingut