El Borussia no afluixa però és lluny del Bayern
Futbol

El Borussia Dortmund no falla i continua a 7 punts del Bayern de Munic

Aquest diumenge s'ha completat la 29a jornada de la Bundesliga i el Borussia de Dortmund es manté en la segona posició, a 7 punts del Bayern de Munic, després de guanyar al camp del cuer, el Paderborn 07, per 1 a 6

Redacció Esport3Actualitzat

El Borussia de Dortmund no ha fallat al camp del cuer i es manté a 7 punts del Bayern de Munic, que ahir va golejar el Fortuna de Düsseldorf. L'equip groc s'ha imposat al Paderborn per 1 a 6. Després d'una primera part sense gols, Thorgan Hazard ha avançat els visitants només començar la segona. Poc després, Jadon Sancho ha fet el 0 a 2 i s'ha tret la samarreta per mostrar un missatge contra la mort de George Floyd que portava escrit a la samarreta interior. Uwe Huenemeier, de penal, ha escurçat diferències per als locals, però de seguida ha tornat a marcar Sancho, que ha fet l'1 a 3. L'1 a 4 ha estat obra de Achraf Hakimi i a les acaballes del partit han arribat dos gols més, un de Marcel Schmelzer i un altre de Jadon Sancho, que ha aconseguit el triplet.

Darrere del Borussia de Dortmund a la classificació hi ha l'altre Borussia, el de Moenchengladbach, que avui ha superat l'Union Berlin per 4 a 1, amb un protagonista, Marcus Thuram, fill de l'exblaugrana Lilian Thuram, que després de fer el primer dels dos gols que ha marcat ha fet un homenatge a George Floyd d'una manera molt peculiar. Els altres dos gols del Borussia els han fet Florian Neuhaus i Alassane Plea, mentre que Sebastian Andersson ha fet el gol de l'honor de l'equip berlinès.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut