Marc Bartra no era titular en la Lliga des del 25 d'octubre (EFE)
Barça

El Borussia de Dortmund comunica al FC Barcelona que pagarà la clàusula de rescissió de Marc Bartra

El central del Barça ha arribat a un acord amb el club alemany, i la revisió mèdica que ha passat aquest mateix divendres seria l'últim tràmit abans de firmar el contracte amb el seu nou club

Actualitzat

El FC Barcelona ha comunicat aquest divendres que el Borussia de Dortmund li ha fet arribar la seva voluntat d'abonar la clàusula de rescissió de Marc Bartra. Aquesta notificació del club blaugrana s'ha fet pública després que es filtrés que el central havia passat una revisió mèdica poques hores abans pel club alemany. La clàusula de Bartra ha baixat de 40 milions d'euros a només 8 després que aquesta temporada el tècnic Luis Enrique no li ha donat entrada al joc el nombre mínim de minuts, el 30%, que fixava el seu contracte.

Aquests 8 milions d'euros seria la quantitat de diners que ingressaria el Barça amb la marxa del jugador. A més, el club blaugrana tindria molt difícil incloure en l'operació una opció de repesca pel jugador format al seu planter si no és que aconsegueix asseure's per negociar amb els alemanys. El Borussia de Dortmund ha acabat segon aquesta temporada en la Bundesliga, darrere del Bayern de Munic de Pep Guardiola, equip contra el qual va perdre la final de la Copa en els penals.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut