Champions

El Borussia-Barça, segons Sergio Gómez

El jugador badaloní, format a la Masia, va fitxar pel Borussia Dortmund l'any passat. Ara juga cedit a l'Osca.

Jordi SunyerActualitzat

El partit entre el Borussia Dortmund i el FC Barcelona d'aquest dimarts tindrà un espectador de luxe a Osca. Sí, perquè allí és on juga ara mateix Sergio Gómez. El badaloní va defensar la samarreta del Barça a les categories inferiors del club des del 2010 i fins al 2018. Va ser aleshores quan el va fitxar el conjunt alemany, que ara l'ha cedit a l'aragonès.

TV3 ha parlat amb Gómez per saber quines són les seves sensacions abans d'aquesta estrena del Barça a la Lliga de Campions i quin retrat fa del primer rival del Barça a la màxima competició europea.

Del tècnic del Borussia, el suís Lucien Favre, en diu:

"És un entrenador molt detallista, una persona a la qual li agrada tenir-ho tot controlat. Li agrada tenir la pilota però, depenent del rival, també pot optar per plantejar partits més al contraatac. Però normalment aposta pel joc combinatiu amb una bona pressió després de pèrdua per arribar al més aviat possible a l'àrea rival".

Ara mateix, el Borussia Dortmund és segon a la classificació de la Bundesliga, a un punt del Leipzig.

El jugador que més el va impressionar del seu pas per Dortmund va ser Marco Reus:

"És el capità i és l'emblema del club. Allà és tot un referent. Personalment, em va acollir molt bé. Tothom intenta seguir els seus passos."

Sobre Paco Alcácer, explica:

"És un gran jugador però que a Barcelona no va tenir totes les oportunitats que esperava. A Dortmund està demostrant la seva qualitat i ara passa per un moment molt dolç. Jo li desitjo el millor perquè és un gran company d'equip".

Alcácer ha fet 5 gols en els 4 partits disputats fins ara a la lliga alemanya.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut