McKennie ha disputat el Mundial amb els colors vermell, blanc i blau de la bandera nord-americana al cabell
McKennie ha disputat el Mundial amb els colors vermell, blanc i blau de la bandera nord-americana al cabell
mundial 2022

El boom dels perruquers personals dels futbolistes esclata al Mundial de Qatar

Algunes Copes del Món són recordades, també, per reflectir l'estètica de cada moment

Redacció Esport3Actualitzat

Els bigotis d'Itàlia 1990, els dilatadors nasals dels Estats Units 1994 o l'inqualificable pentinat de Ronaldo Názario a Corea i el Japó 2002. Algunes Copes del Món són recordades, també, per reflectir modes estètiques, de manera que una edició celebrada el 2022 no podia ser menys.

Les xarxes socials han augmentat exponencialment el pes de la imatge en els mundialistes, alguns dels quals disposen de perruquers personals desplaçats a Qatar. En ocasions fins i tot acaben formant part del cercle íntim dels futbolistes, coneixedors dels seus gustos i supersticions. No és una nova tendència, però es va escampant per les diferents concentracions.

És el cas d'Alejandro Oliva, especialista que ha tancat uns dies la seva barberia de Madrid per tallar els cabells de cracs d'Espanya (Morata), l'Uruguai (Valverde o Giménez) o Portugal (Joao Félix). O el de Kasawi, un malagueny que ha passat de ser el perruquer de confiança del davanter Youssef En-Nesyri, a qui durant la temporada visita a Sevilla un parell de cops per setmana, a treballar amb la selecció marroquina al complet durant la preparació mundialista.

A nivell d'estils, a un bon grapat dels partits s'hi pot veure algun cap tenyit, tot i que la tendència més atrevida està sent la d'acolorir la pròpia cabellera amb els tons de la bandera del país. La va iniciar el nord-americà Weston McKennie i l'ha continuada el porter argentí Emiliano Martínez, amb un look que no va deixar indiferent. I encara resten 15 dies per a la final de Doha...

El look del 'Dibu' Martínez
El look del "Dibu" Martínez contra Austràlia
ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut