El bonic detall de Sadio Mané a la final de la Cup
Sadio Mané en el moment de fallar el seu penal a la final de la Cup (EFE)
Futbol

El bonic detall de Sadio Mané a la final de la Cup

El davanter senegalès del Liverpool va anar a consolar el porter del Chelsea, Édouard Mendy, després de la tanda de penals

Redacció Esport3Actualitzat

Sadio Mané ja fa temps que destaca tant pel seu talent com a davanter com per la seva qualitat humana. El davanter senegalès va protagonitzar un gest que l'honora instants després de proclamar-se campió de la Copa anglesa amb el Liverpool, aquest diumenge. 

Va ser just després que Konstantinos Tsimikas transformés el seu llançament i donés el títol al Liverpool. Tots els jugadors de l'equip red van començar a córrer seguint la carrera del jugador grec i van passar a prop del porter del Chelsea, Édouard Mendy, que estava encara a la zona de la porteria. Mané, veient el seu compatriota abatut, no va dubtar a anar-lo a consolar abans que celebrar el títol amb els seus companys. 

  

  

Mané tenia motius per estar celebrant el títol del Liverpool després de fallar el seu llançament a la tanda, que va posar en perill el triomf dels reds. Tot i això, va tenir un pensament per al seu compatriota.
Anar al contingut