Actualitat blanc-i-blava

El bon moment que travessen l'equip i el club marcarà una plàcida junta d'accionistes

El RCD Espanyol celebra aquest dijous a la tarda la seva junta general d'accionistes enmig d'un clima favorable i distès, marcat, evidentment, pel bon moment que viu l'equip, l'absència d'una oposició ferma contra la gestió de Sánchez Llibre i el cada cop més enllestit estadi de Cornellà. Per primer cop en molts anys, el protagonisme de la trobada se l'endurà el superàvit del club, proper als 300.000 euros, aconseguit gràcies als èxits esportius de l'any passat en la UEFA. Igualment, es repassarà el notable augment de socis vinculats al club.

Actualitzat

Com passa en aquestes sessions, el club presentarà l'informe del president, els comptes del club i la memòria de l'exercici anterior. Gràcies a l'excel·lent moment que viu l'Espanyol, es preveu que tots els accionistes convocats aprovin la gestió del consell presidit per Daniel Sánchez Llibre.

El club notificarà el superàvit alhora que actualitzarà i presentarà l'estat de les obres de l'estadi de Cornellà, un dels caramels que més esperen conèixer els socis i accionistes. Donada aquesta situació, es preveu que l'ordre del dia tiri endavant sense cap ensurt. La sessió començarà al Palau de Congressos de Barcelona a les 19.00. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut