Futbol

El Boca-River de la Copa Libertadores se suspèn per un atac amb gasos des de la graderia

La premsa local assegura que la substància era gas pebre i que va ser llançada des d'un sector de fanàtics del Boca

Actualitzat

El partit de tornada dels vuitens de final de la Copa Libertadores a la Bombonera entre el Boca Juniors i el River Plate ha estat suspès aquesta matinada després d'una hora i tretze minuts de confusió per l'atac de fanàtics a jugadors del club visitant amb una substància que la premsa local assegura que era gas pebre.

La substància irritant, que va afectar els ulls i l'esquena d'almenys quatre jugadors, va ser llançada quan l'onze del River Plate travessava el túnel cap a la pista per començar el segon temps d'un partit crucial que anava empatat sense gols.

Leonardo Ponzio, Leonel Vangione, Ramiro Funes Mori i Matías Kranevitter van entrar al camp amb els ulls irritats i llàgrimes abundants després de l'atac perpetrat per diversos fanàtics que portaven samarretes del Boca i que eren a prop del túnel mòbil inflable que cobreix el pas dels vestidors a la pista.

L'àrbitre argentí Darío Herrera va anunciar la suspensió del partit, però no va afegir detalls sobre la continuació del matx que decidirà un classificat per a la fase de quarts de final contra el Cruzeiro brasiler. Herrera i representants de la Confederació Sud-americana de Futbol (Conmebol) van mantenir nervioses consultes en plena pista mentre anava creixent un ambient tens entre els directius i els entrenadors de tots dos equips.

Boca Juniors i River Plate van acabar sense gols el primer temps d'un partit al qual van assistir uns 40.000 seguidors enfervorits. El River s'havia imposat en el partit d'anada per 1 a 0 amb gol de l'uruguaià Carlos Sánchez i si el partit d'anada no s'acaba reprenent en una altra data serà el classificat per als quarts.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut