Futbol internacional

El Boca Juniors traspassa Carlos Tévez al Xangai Shenhua de la Superlliga xinesa amb un sou rècord

Després de dos mesos de negociacions, els dos clubs han tancat el traspàs del davanter, que es convertirà en el jugador més ben pagat de la història

Actualitzat

Aquesta matinada el Boca Juniors ha fet oficial el traspàs de Carlos Tévez al Xangai Shenhua de la Superlliga xinesa. Després de dos mesos de negociacions, es tanca així una operació de la qual cap dels dos clubs ha volgut donar xifres, tot i que la premsa argentina parla d'una compensació de nou milions i mig d'euros pel club argentí.

Tévez, de 32 anys, tanca així la seva segona etapa al Boca, on ha marcat 25 gols en 56 partits i ha sumat dos nous títols pel seu club. Ara continuarà la seva carrera a l'equip de Xangai, a les ordres de Gustavo Poyet, les properes dues temporades. La premsa argentina diu que "l'Apatxe" podria cobrar prop de vuitanta milions d'euros pels seus serveis, convertint-se en el futbolista amb el sou més alt de la història.

La primera gran cita del futbolista amb el nou club serà a començaments de febrer, en el partit de la fase prèvia de la Lliga de Campions d'Àsia que li pot permetre participar a la fase de grups de la competició. Una bona notícia pel jugador argentí després de l'ensurt de diumenge passat, quan uns delinqüents van entrar a robar al seu domicili de Buenos Aires mentre ell era a l'Uruguai celebrant el seu casament.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut