Salinas, en una acció del partit contra el Fuchse
Handbol

El Fraikin BM Granollers perd la final de la Lliga Europea contra el Fuchse (36-31)

El BM Granollers perd la final de la Lliga Europea contra el Fuchse sense abaixar mai els braços

• El Granollers ha començat obrint marcador amb el 0 a 1 de Salinas, però després ha necessitat Antonio García per empatar a 3- després d'uns minuts de sequera- i a Sergi Franco i Jan Gurri per posar-se dos gols amunt: 4 a 6. Només cinc gols del Füchse Berlin en el primer quart d'hora quan és l'equip més golejador de la Lliga Europea.
  • L'equip d'Antonio Rama s'ha mantingut lleugerament al davant en els següents minuts. Avantatges d'un i dos gols com a màxim, amb intervencions d'Antonio García, Oriol Rey i Jan Gurri. Fins que han entrat en acció Mathias Gidsel i Lasse Andersson. Ells han fet avançar el Füchse, amb el complement perfecte d'un penal transformat per Lindberg i una gran jugada a porteria buida de Wiede, fins el 12 a 9.
  • Lasse Andersson ha posat el Füchse de Berlin quatre gols amunt a 6 minuts del descans, però quan pitjor estava tot, dos gols d'Esteban Salinas i Antonio García han retornat la vitalitat al Granollers: 13 a 11. Però el Füchse, per mitjà novament d'Andersson, s'ha tornat a allunyar i ha hagut de ser Salinas qui ha retallat una mica, amb el 15 a 12. Lindberg, un altre cop de penal, ha establert el 16 a 12 després dels primers 30 minuts.
  • La màxima diferència l'ha aconseguit el Füchse en començar el segon temps. Entre Wiede, Max Darj , Andersson i Lindberg han posat el 22 a 14, vuit gols amunt. Moment delicat pel Granollers.
  • Fabien Wiede i Lasse Andersson s'han erigit en els jugadors clau pel domini del Füchse. Han estat un veritable malson per la porteria del Granollers, que per la seva part ha errat en molts dels llançaments i ha anat sumant massa poc a poc.
  • Gidsel també ha fet de les seves. Ell és qui ha aconseguit el gol que ha posat el conjunt alemany nou gols amunt: 25 a 16. Màxima diferència a tretze minuts del final.
  • La inspiració de Torriani ha maquillat el mal moment del Granollers. Tres gols seguits han eixugat una mica les distàncies fins el 25 a 19.
  • Esteban Salinas, amb 5 gols – els mateixos que Antonio García- ha mantingut el seu equip en la lluita, però l'efectivitat de Jacob Holm, amb dos gols consecutius, ha refredat les esperances. 28 a 20.
  • El porter del Füchse, Dejan Milosavljev – un dels millors d'Europa- ha estat una autèntica paret davant dels atacs del Granollers, i els seus companys tampoc no han parat de fer gols: Lindberg, Vujovic, Marsenic...han anat sumant fins el 33 a 24 a 11 minuts del final
  • Victor Romero, en una jugada complicadíssima, ha aconseguit el 34 a 29, i el jove Pablo Guijarro, de penal, el 35 a 30. Però la derrota catalana ja no s'ha pogut esquivar. Un últim gol de David Roca ha deixat el marcador definitiu: 36 a 31.
  • El Granollers, subcampió de la Lliga Europea. Davant del Füchse Berlin no ha tingut opcions gairebé en tot el partit.

El Göppingen guanya la final de consolació

El Göppingen ha guanyat la final pel tercer i quart lloc davant el Montpeller per 29 a 33. Els alemanys, que van perdre a la semifinal davant el Fraikin, s'han endut el premi de consolació.