Wael Jallouz (Víctor Salgado, FCB)
Wael Jallouz s'ha retirat per les nombroses lesions (Víctor Salgado, @FCBhandbol)
Handbol

El blaugrana Wael Jallouz es retira als 29 anys

Un calvari de lesions i malalties obliguen el jugador tunisià a abandonar l'esport professional. Li quedava un any de contracte amb el Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Retirada prematura de qui va ser considerat el millor lateral de l'handbol africà. Wael Jallouz, amb només 29 anys, abandona la pràctica de l'esport professional per culpa d'un seguit de lesions i malalties que l'han deterioritat molt físicament. El jugador pertanyia al Barça però estava cedit al Chartres francès, club en el qual no havia pogut debutar, a causa d'una infecció ocular que el va deixar sense visió en un ull.

El calvari de Jallouz ve de lluny. El tunisià ha encadenat una lesió a la tíbia, una peritonitis i l'esmentada infecció que l'ha deixat fora de joc. Després de perdre molt de pes, intentava recuperar la forma però una nova lesió a la mà l'ha acabat abocant a la retirada.

Jallouz va arribar al Barça l'any 2014, procedent del Kiel, i després de tres temporades amb un gran rendiment, van començar els problemes físics. El 2018 va ser cedit al Füchse Berlín i l'any següent al Chartres. Però ja mai va recuperar el mateix nivell. 

Amb el Barça, Jallouz ha guanyat dinou títols, entre els quals quatre lligues ASOBAL i la Champions de 2015.


  

Anar al contingut