Sergi Roberto, just després de lesionar-se al Pireu
Barça

Sergi Roberto estarà cinc setmanes de baixa i André Gomes, quatre

El Barça haurà d'afrontar el mes de novembre sense dos jugadors més arran del partit de Champions davant l'Olympiacos

Actualitzat

El Barça no va poder guanyar al camp de l'Olympiacos (0-0) i no va poder deixar enllestit el pas als vuitens de final de la Lliga de Campions. A més dels dubtes que va deixar el joc de l'equip, la nòmina de lesionats va créixer: Sergi Roberto va abandonar el camp poc abans del descans, quan ja feia minuts que evidenciava molèsties a la zona.  

Els pronòstics inicials parlaven d'un trencament fibril·lar al bíceps femoral de la cama dreta. Les proves mèdiques a què s'ha sotmès el jugador han confirmat aquest primer diagnòstic, que implica que el reusenc estarà unes cinc setmanes de baixa. Seguint aquesta previsió, Roberto podria reaparèixer el 10 de desembre en el Vila-real - Barça de Lliga.

André Gomes, de 3 a 4 setmanes

Sergi Roberto no és l'únic que ha tornat de Grècia lesionat. També André Gomes té una afectació als isquiotibials, fet que el farà estar en repòs obligat entre 3 i 4 setmanes. El cas del portuguès és menys greu però, encara que tingui menys participació a l'equip, limitarà encara més la tria d'Ernesto Valverde durant el mes de novembre.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut