Barça

El blaugrana Marc Muniesa passa avui pel quiròfan

Marc Muniesa serà operat avui d'un trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret. Un cop acabada la intervenció, els metges Ramon Cugat i Ricard Pruna faran una roda de premsa conjunta per informar sobre el procés de recuperació del defensa del Barça.

Actualitzat
Marc Muniesa serà operat avui del trencament del lligament encreuat anterior del genoll dret que el podria deixar fora dels terrenys de joc un mínim de sis mesos.

El Futbol Club Barcelona també ha informat que a la tarda (16.00), els metges Ramon Cugat i Ricard Pruna atendran els mitjans per explicar el desenvolupament de l'operació del jove defensa i el procés de recuperació. Muniesa va caure lesionat la setmana passada a Hamburg, quan pocs minuts després d'aparèixer al camp en la segona part es va lesionar de gravetat al genoll dret. El Barça manté la intenció de renovar Marc Muniesa tot i aquesta important lesió.


Clos Gómez dirigirà l'anada de la Supercopa, i Mateu Lahoz, la tornada

El col·legiat aragonès Carlos Clos Gómez ha estat designat pel Comitè Tècnic d'Àrbitres (CTA) per dirigir l'anada de la Supercopa d'Espanya entre el Barça i el Reial Madrid. El partit es jugarà el 23 d'agost al Camp Nou i serà retransmès per TV3. La tornada, al Santiago Bernabéu, el 29 del mateix mes, l'arbitrarà el valencià Antonio Miguel Mateu Lahoz.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut