Primera convocatòria de Bojan. (Foto: EFE)
Bojan apunta a titular en el partit davant l'Alcoià. (Foto: EFE)
Futbol

El blaugrana Bojan Krkic protagonitzarà la pel·lícula d'"Oliver i Benji"

La pel·lícula de "Bola de drac" ja s'està rodant, es prepara la d'"Alita" i ara, "Oliver i Benji" també planeja el seu salt al cinema, segons informa el portal 3xl.net. La directora Gurinder Chadha, coneguda per haver portat a la pantalla el film "Vull ser com Beckham", ha assegurat que ha comprat el drets del popular manga futbolístic creat per Yoichi Takahashi i planeja iniciar el rodatge l'any vinent perquè s'estreni el 2009. La idea és començar la història des del principi, quan Oliver arriba al poble, i acabar-la amb l'enfrontament contra Mark Lenders.

Actualitzat

Chadha ha estat qui ha donat a conèixer el nom del jove de Linyola Bojan Krkic, de 17 anys, com a protagonista de la pel·lícula, després de tres mesos de negociacions entre el representant del jugador, la directiva del Futbol Club Barcelona i Kintop Pictures, la productora cinematogràfica que ha tirat endavant el projecte. La directora ha assegurat que el manga té molt bon material per fer una pel·lícula de superació personal esportiva, a l'estil de Rocky, i que això encaixa "perfectament amb la història de Bojan". Quan se li va preguntar si ja se sabia quins noms completarien el càsting, va afirmar que, tot i que li agradaria que el repartiment estigués format en la seva majoria per futbolistes, el més probable és que s'hi sumessin actors amb prou solvència de taquilla segons els paràmetres de Hollywood. "No és el mateix omplir un camp de futbol que 5.000 sales de cinema", va explicar.

En aquest sentit, entre els noms que sonen per donar vida al porter Benji, es troben el d'Orlando Bloom i el de Matt Dallas, protagonista de la sèrie "Kylie XY". Segons es rumoreja, el president del Barça, Joan Laporta, va pressionar per tal que aquest paper caigués a mans de Víctor Valdés, tenint en compte l'enorme popularitat que adquirirà el film al Japó, on el Barça fa anys que té una gran presència en els mesos de pretemporada, però no sembla que aquesta última possibilitat estigui en la ment de Chadha. "El que sí que es pot parlar és de fer una "première" de la pel·lícula al Camp Nou, però això ja es veurà més endavant".

Per la seva banda, l'autor del manga, Yoichi Takahashi, ha afirmat que està molt content amb la idea de fer una pel·lícula de la seva obra, però encara ho està més amb la incorporació de Bojan al projecte. I és que, a la ficció, Oliver es va acabar convertint en un jugador blaugrana, al final del manga, i per Takahashi significaria molt aquesta unió entre l'afició blaugrana i el personatge. Recordem que fa un temps, Takahashi va entregar un volum del manga "Captain Tsubasa" per ser exposat al Museu del Barça, i ja aleshores va dir que esperava que aquest fos l'inici d'una llarga relació entre el club i els aficionats al manga.

Anar al contingut