Les jugadores del Barça, durant un entrenament de pretemporada a la Ciutat Esportiva (Miguel Ruiz - FCB)
Futbol femení

El BIIK-Kazygurt del Kazakhstan serà el rival del Barça als setzens de final de la Champions femenina

L'equip de Xavi Llorens s'enfrontarà amb el BIIK-Kazygurt, campió del Kazakhstan, en una eliminatòria a doble partit amb el factor camp favorable

Actualitzat

El Barça ja coneix el seu rival als setzens de final de la Lliga de Campions femenina després del sorteig que s'ha fet aquest dijous. L'equip de Xavi Llorens s'enfrontarà amb el BIIK-Kazygurt del Kazakhstan en una eliminatòria a doble partit amb el factor camp favorable.

El partit d'anada es jugarà al Kazakhstan, a la ciutat de Ximkent, el 7 o 8 d'octubre, mentre que la tornada serà al Miniestadi el 14 o 15 d'octubre. Gairebé 7.000 quilòmetres i 10 hores de vol separen Barcelona del Kazakhstan, fet que fa preveure un desplaçament dur per a les jugadores blaugrana.

El precedent més recent de l'equip del Kazakhstan en la màxima competició europea és la temporada passada, quan als setzens de final va caure eliminat davant del FFC Frankfurt, que va acabar sent el campió. El partit d'anada però, va ser l'únic que les alemanyes no van guanyar en tota la Champions (2-2), mentre que a la tornada sí que es van imposar amb claredat (4-0).

Anar al contingut