Primera

El Betis assalta el camp del Getafe (2-4) i es col·loca en zona Champions

El Betis entra en la zona de Lliga de Campions després de derrotar el Getafe per 2 a 4 en l'últim partit de la desena jornada de la Lliga BBVA. Després d'una primera part sense gols, els homes de Pepe Mel van guanyar amb solvència, amb dianes de Jorge Molina, Beñat, Rubén Castro i Salva Sevilla.

El Betis entra en la zona de Lliga de Campions després de derrotar el Getafe per 2 a 4 en l'últim partit de la desena jornada de la Lliga BBVA. Després d'una primera part sense gols, els homes de Pepe Mel van guanyar amb solvència amb dianes de Jorge Molina, Beñat, Rubén Castro i Salva Sevilla. Especialment bonic va ser el de Beñat, que va clavar una falta directa per tot l'escaire des del lateral de l'àrea gran. De res van servir els dos gols locals, obra de Diego Castro i Pedro León.

El Betis és ara quart, amb 19 punts, i el Getafe és desè, amb 13.