Esports

El Benfica vol tornar el defensa Todibo al Barça

El jugador francès encara no ha debutat i genera els mateixos dubtes que al Barça i també dubtes amb el seu comportament

Actualitzat

Segons ha explicat Xavi Campos en el Gossip del programa "Onze", d'Esport3, el Benfica s'està plantejant molt seriosament l'opció de trencar l'acord amb el Barça i revisar-ne les quantitats. El jugador francès encara no ha debutat i genera els mateixos dubtes que al Barça i també dubtes amb el seu comportament.

La cessió de Todibo va ser la més tardana del mercat. Menys d'una hora abans del tancament del mercat de fitxatges, el conjunt blaugrana va anunciar que Jean-Clair Todibo jugaria cedit al Benfica aquesta temporada. 2 temporades per 2 milions. El club portuguès paga la fitxa i es guarda una opció de compra de 20 milions d'euros. Però tot apunta que aquest gener agafaria el camí de tornada.

 

Todibo no ha convençut al Barça
 

 

En el contracte de Todibo hi ha una clàusula que permet a l'entitat lisboeta tornar Jean-Clair Todibo en el mercat d'hivern, quan es compliran dos anys del seu fitxatge pel Barça. El que seria una mala notícia per al Barça podria convertir-se en un alleujament per a un Koeman que ha perdut Piqué per al que queda de temporada i que ja s'ha vist amb l'aigua a coll amb la lesió d'Araujo i la recent de Lenglet, que va haver de ser substituït en el duel contra l'Osasuna de diumenge passat.
 

Anar al contingut