El Bayern també guanya al camp del Besiktas (1-3) i ja és a quarts

El Bayern de Munic ja havia deixat sentenciada l'eliminatòria en el partit d'anada. Els de Heynckes havien derrotat el Besiktas per 5 a 0 en territori alemany. La tornada, tal com es preveia, ha estat un pur tràmit.

Partit totalment intranscendent el que s'ha jugat al Besiktas Park d'Istanbul. El Bayern duia cinc gols d'avantatge de l'anada i era molt difícil que els turcs poguessin canviar el desenllaç de l'eliminatòria. Per si un cas, en el minut 18 de la primera part, Thiago Alcántara ha avançat els alemanys pescant, amb la cama esquerra, una centrada des de la dreta de Müller i ha acabat de convertir el partit en un entrenament. Per cert, Thiago s'ha lesionat poc després de la mitja hora i ha deixat el lloc a James Rodríguez. Amb 0 a 1 s'ha arribat al descans.

Al primer minut de la represa, Gökhan Gönül ha marcat en pròpia porta (0-2). Tot i el marcador clarament advers, el Besiktas no ha abaixat els braços i ha aconseguit el gol de l'honor a través de Vagner Love. Encara quedava mitja hora per al final. Ha estat en el minut 82 quan Wagner ha rematat amb el pit una centrada d'Alaba i ha establert l'1 a 3 definitiu.