Robben celebra el seu gol que ha suposat el 2-0. (Foto: EFE)

El Bayern passa a la final de la Copa Alemanya en golejar el Wolfsburg (6-1)

El Bayern de Munic ha accedit a la final de la Copa Alemanya, després de golejar el Wolfsburg (6-1), en unes semifinals disputades a partit únic. Mandzukic i Robben han fet pujar el 2-0, però Diego ha retallat distàncies abans del descans. Els de Jupp Heynckes no han tingut pietat a la segona part, ja que han sentenciat amb els gols de Shaqiri i Mario Gómez -amb un "hat trick", tot i jugar només l'últim quart-.

El conjunt alemany arriba en molt bona forma i amb la final de Copa a la butxaca, abans d'afrontar les semifinals de Champions contra el Barça. A més, el Bayern ja té assegurat matemàticament el títol de campió de la Bundesliga.

Dimecres, el Bayern coneixerà el rival de la final que sortirà del duel entre l'Stuttgart i el Friburg. La final es disputarà l'1 de juny a  Berlín.