Robert Lewandowski
Robert Lewandowski, celebrant un dels gols (Reuters)
Futbol Internacional

El Bayern guanya a Dortmund (2-3) i referma el lideratge a la Bundesliga

L'equip bavarès referma el lideratge de la Bundesliga després d'imposar-se al Dortmund, el seu principal perseguidor, per 2 a 3

El Bayern de Munic arribarà amb la moral alta per rebre dimecres el Barça a la Champions. Els bavaresos, líders de la Bundesliga, tenien avui una cita exigent al camp del Borussia de Dortmund, el seu immediat perseguidor, amb un punt menys. En un partit trepidant, el Bayern ha remuntat i s'ha acabat emportant la victòria per 2 a 3, fet que obre una escletxa de 4 punts amb el Borussia.

Els locals s'han avançat amb un gol de Brandt a l'inici del partit, que s'ha trobat amb la resposta del Bayern abans del descans: Lewandowski ha empatat i, al límit del descans, Coman ha fet l'1 a 2. A l'inici de la represa, Haaland ha tornat a igualar el marcador, però Lewandowski, de penal, ha establert el 2 a 3 definitiu en el minut 78. El Bayern suma 34 punts, amb 11 victòries, 1 empat i 2 derrotes a la Bundesliga. Amb aquest doblet, el jugador polonès s'ha convertit en el davanter que ha marcat més gols fora de casa en la història de la Bundesliga.