Natthijs de Ligt amb la samarreta del Bayern de Munic
Natthijs de Ligt amb la samarreta del Bayern de Munic (Bayern)
Futbol

El Bayern fitxa Matthijs de Ligt per 80 milions d'euros

El club bavarès ha fet oficial la nova incorporació del defensa neerlandès, que arriba després de tres temporades a la Juventus

Redacció Esport3Actualitzat

El Bayern de Munic ha anunciat de manera oficial el fitxatge de Matthijs de Ligt per a la pròxima temporada. El defensa neerlandès arriba provinent de la Juventus, on ha jugat els darrers tres anys. El conjunt alemany ha tancat l'operació per 80 milions d'euros, 70 de fixos més 10 de variables, tal com informen diferents mitjans del país. 

Si es confirma la xifra econòmica, De Ligt es convertiria en el quart defensa més car de la història del futbol, després de Harry Maguire (87 milions), Virgil van Dijk (84,6 milions) i Lucas Hernández (80 milions).

El defensa precoç

De Ligt va triomfar a l'Ajax, on va començar a jugar als 9 anys i es va convertir en professional als 17, trencant el rècord neerlandès. El central, fins i tot, va arribar a marcar el seu primer gol en el partit en què debutava. Fins ara, De Ligt també és el capità més jove de la història de l'Ajax i el debutant més jove amb la selecció neerlandesa des del 1945.

Anar al contingut