Eddie Keogh / Reuters

El Bayern es passeja a Stamford Bridge (0-3)

El Bayern ha posat un peu i mig als quarts de final de la Champions després de passar per sobre d'un Chelsea en construcció que ha demostrat que està molt lluny de la primera línia europea

La primera part ha estat dominada per un Bayern més combinatiu, ben liderat per Thiago Alcántara. Els alemanys han fet una primera part meritòria amb ocasions molt clares per avançar-se en el marcador. Coman ha avisat a la contra (11'); Lewandowski n'ha tingut dues (15' i 28'), ma a ma contra el porter argentí Caballero, que no ha sabut resoldre; i Müller, la quarta (29'), amb una rosca que ha fregat el segon pal de la porteria del Chelsea. Els anglesos, abusant de la pilotada llarga cap a Giroud, han creat poc perill, tot just en dues aparicions de Mount (34') i Marcos Alonso (43'). Sense Kanté, lesionat, l'equip del mític Frank Lampard, ha patit moltíssim per controlar el joc. Abans del descans, el veterà Müller ha disposat de la millor ocasió pel Bayern després de rematar al travesser una centrada de Lewandowski. El 0 a 0 ha estat la millor notícia pels locals.

En la segona, l'equip de Hans-Dieter Flick ha estat més efectiu i ha sentenciat els vuitens de final. Als 51 minuts, una paret fantàstica entre Gnabry i Lewandowski ha servit al davanter alemany per a inaugurar el marcador. Quatre minuts després, el segon, amb els mateixos protagonistes. Jugada iniciada per Gnabry, pilota a l'espai de Lewandowski i gol del primer sorprenent Caballero amb un xut creuat. Lampard ha hagut d'intervenir des de la banqueta fent entrar tres davanters, Abraham, Willian i Pedro, però el futbol del Chelsea no ha estat capaç de generar prou futbol perquè intervinguessin els seus homes més avançats. El Bayern, a més, ha trobat espais per córrer i en una contra portada per Davies, als 75 minuts, Lewandowski ha fet el 0 a 3 a porta buida. El polonès ha anotat en el que portem de temporada 39 gols, 11 a la Lliga de Campions. El futbolista del Barcelona cedit al Bayern, Philippe Coutinho, ha jugat la darrera mitja hora del partit sense que hagi aportat res positiu al seu equip.