Müller celebra el segon gol del Bayern a Lisboa (EFE)

El Bayern empata a Lisboa i es classifica per a les semifinals per cinquena vegada consecutiva (2-2)

El conjunt de Pep Guardiola havia de defensar un minso 1 a 0 de l'anada i ho ha aconseguit després d'empatar a dos a la tornada a l'estadi Da Luz amb gols d'Arturo Vidal i Müller

Jordi FargasActualitzat
El Bayern no ha fallat i serà per cinquè cop consecutiu a les semifinals de la Lliga de campions després d'eliminar el Benfica. El conjunt de Pep Guardiola havia de defensar un minso 1 a 0 de l'anada i ho ha aconseguit després d'empatar a dos a la tornada a Lisboa.

Els portuguesos, amb moltes baixes, s'han avançat en el marcador quan s'havien jugat 27 minuts, quan una centrada d'Eliseu l'ha rematada Raúl Jiménez aprofitant una mala sortida de Neuer.

Els homes de Guardiola han estat tancats durant uns minuts per la pressió del Benfica, que havia igualat el gol dels bavaresos en el partit d'anada i buscava ampliar l'avantatge, però s'han defensat bé i han esperat el seu moment. Quan quedaven set minuts per al descans, el Bayern ha fet el gol que obligava el Benfica a fer-ne dos més si volia passar. Arturo Vidal ha engaltat un xut des de la frontal després d'un refús d'Ederson, el porter local.

I per si el Benfica encara confiava en aixecar l'eliminatòria, el Bayern ha sentenciat quan tot just s'havien jugat set minuts de la segona part. En una jugada d'estratègia en un córner, Müller ha fet l'un a dos que pràcticament assegurava el pas a les semifinals.

Després d'aquest gol el Benfica hi ha posat tot el cor, però poc cap, i el Bayern hauria pogut ampliar l'avantatge en diverses ocasions, però sense sort en els metres finals, i quan quedava un quart d'hora per al final, els portuguesos han revifat lleugerament quan Talisca ha fet l'empat a dos amb un gran llançament de falta directa. Els portuguesos havien de fer dos gols més, però el marcador ja no s'ha mogut. No arriben a unes semifinals de la Champions des de l'any 1990.