Marc Roca a la seva arribada a la concentració de l'Espanyol a Navata (@RCDEspanyol)
Espanyol

El Bayern de Munic vol reforçar-se amb el fitxatge de Marc Roca

Segons avança el diari As, el conjunt bavarès estaria disposat a pagar els 40 milions d'euros de la clàusula de rescissió del jove migcampista

Actualitzat

L'Espanyol disputa el primer amistós de la pretemporada contra el Peralada. L'entrenador, David Gallego, ha inclòs tant Mario Hermoso com Borja Iglesias en l'equip titular. El tècnic blanc-i-blau ja va dir que, mentre no hi hagi novetats sobre les seves possibles sortides, els faria jugar perquè són jugadors de la plantilla, tot i que en les pròximes hores es podria tancar el traspàs del central madrileny a l'Atlètic de Madrid per uns 30 milions d'euros.

Un altre futbolista que també podria marxar de l'Espanyol és Marc Roca, per qui està interessat el Bayern de Munic. Segons avança el diari As, el conjunt bavarès estaria disposat a pagar els 40 milions d'euros de la clàusula de rescissió del jove migcampista, recent campió d'Europa sub-21 amb la selecció espanyola.

Roca, de 22 anys, té contracte amb l'Espanyol fins al 30 de juny del 2022, però el Bayern el considera un objectiu prioritari per reforçar el seu mig del camp després del fitxatge de Rodri pel Manchester City.

Anar al contingut