Alexis Sánchez, de l'Arsenal, i Xabi Alonso, del Bayern, lluiten per una pilota en un dels enfrontaments europeus que han viscut en els darrers anys
Lliga de Campions

El Bayern de Munic vol fer un pas endavant a la Champions davant d'un Arsenal que espera donar la sorpresa

El duel entre els alemanys i els anglesos és un dels plats forts de la jornada de Champions d'aquest dimecres

Actualitzat

El Bayern de Munic i l'Arsenal es veuran les cares en el partit d'anada del vuitens de final de la Champions. Dos rivals que es coneixen molt bé i és que ja s'han enfrontat sis vegades en els últims cinc anys.

Els d'Ancelotti estan en bon moment esportiu dubtós: líders indiscutibles a la Bundesliga, classificats per als quarts de final de la Copa d'Alemanya i amb moltes opcions d'aconseguir el triplet, això sí, amb el permís de l'Arsenal, un dels eterns aspirants. Un contratemps per als bavaresos són les baixes de Franck Ribéry, en procés de recuperació d'una lesió muscular, i la de Jérôme Boateng, convalescent d'una operació a l'espatlla.

Els anglesos, per la seva banda, no tenen gairebé opcions per conquerir la Premier League, quarts classificats, i a 10 punts de l'intractable Chelsea. La gran novetat de l'Arsenal és David Ospina, el porter titular de la Lliga de Campions i de les Copes.

Anar al contingut