(@FCBayernEN)

El Bayern de Munic firma el ple

Els bavaresos derroten el Tottenham per 3 a 1 i tanquen la fase de grups amb sis victòries en sis partits. Robert Lewandowski ha sumat un gol més a la seva llista i tanca aquesta fase amb onze gols. L'Olympiacos ha aconseguit la classificació per a la Lliga Europa gràcies a un penal transformat per El Arabi en el minut 87; l'Estrella Roja ha desaprofitat la seva oportunitat en fallar Tomané un pena màxima en el tram final de la primera meitat

Josep CochActualitzat

El Bayern de Munic ha acabat la fase de grups de la Lliga de Campions fent el ple: sis victòries en sis partits, amb un Lewandoski pletòric, autor d'onze gols. L'equip bavarès, que a la Bundesliga no li estant anant bé les coses, superava avui el Tottenham, segons, per 3 a 1. El Bayern s'avançava en el minut 14 de partit, Kingsley Coman rebia una precisa assistència de Serge Gnabry per avançar els bavaresos 1 a 0 davant del Tottenham de Mourinho, en un partit on cap dels dos es jugava res en estar ja classificats per als vuitens. I en el 20 arribava l'empat a 1. Bona jugada colectiva de l'atac londinenc que acaba amb la definició de Ryan Sessegnon al pal curt. En el 45, Alfonso Muller xutava al pal i el rebuig el recollia el de sempre, Robert Lewandoski, que desfeia l'empat i establia el 2 a 1. És l'onzè gol del polonès a la Champions. A la represa, en el minut 64, Coutinho marcava des de fora de l'àrea el 3 a 1 en una jugada marca de la casa i amb molt poca oposició. És el primer gol de l'exblaugrana a la Lliga de Campions.

Al Giorgio Kariskakis d'Atenes l'Olympiacos i l'Estrella Roja acabaven la primera meitat amb empat a 0. Malgrat tot, el portuguès Tomané va fallar un penal que hauria significat el 0 a 1. En aquest duel hi havia en joc una plaça per a la Lliga Europa. L'empat afavoria als serbis, tercers del grup B. El que no ha fallat des dels onze metres ha estat Youssef El Arabi, que en el minut 87 feia l'1 a 0 que donava la classificació per a la Lliga Europa a l'equip hel·lènic.