Espanyol

El Bayern de Munic refreda l'opció de fitxar Marc Roca

Segons la premsa alemanya, el club bavarès considera excessius els 40 milions d'euros que té el jugador blanc-i-blau com a clàusula de rescissió

Actualitzat
MARC ROCA
Marc Roca en una imatge d'arxiu (@rcdespanyol)

Després de Mario Hermoso i de Borja Iglesias, el nom de Marc Roca passa a ser com un dels que sona com a candidat a marxar de l'Espanyol. El futbolista de la Granada del Penedès va disputar una excel·lent passada temporada, fet que va despertar l'interès de diversos equips d'Europa.

Els darrers dies, Marc Roca hauria entrat a l'agenda del Bayern de Munic segons han anat informant diversos mitjans alemanys. L'Espanyol, per la seva banda, es remet a la clàusula de rescissió del jugador, que és de 40 milions d'euros.

Segons publica el diari Bild, l'opció de fitxar el migcentre català s'està refredant per moments per considerar massa elevada la xifra que demana el club blanc-i-blau. Tot i així, quan encara hi ha marge per a la negociació, podria tractar-se d'una maniobra del club bavarès per rebaixar el preu que demana l'Espanyol i la marxa de Marc Roca de l'Espanyol podria convertir-se en un fet en els propers dies.

Davant d'aquesta incertesa, aquest mateix dissabte al matí, l'entrenador de l'Espanyol, David Gallego, ha dit clarament que ja té "moltes ganes que es tanqui el mercat de fitxatges" per poder treballar amb la plantilla definitiva.

 

Anar al contingut