Guardiola vol fer la presentació oficial com a nou entrenador del Bayern en alemany (Foto: EFE)
Futbol

El Bayern de Munic presenta avui Pep Guardiola com a nou entrenador, a les 12 per Esport3

Avui a les 12 del migdia, en directe pel canal Esport3, Pep Guardiola serà presentat com a nou entrenador del Bayern de Munic, equip pel qual ha fitxat per tres temporades i cobrarà 10 milions d'euros per cadascuna. La transmissió anirà a càrrec de Santi Padró, desplaçat a la capital bavaresa, i de Xavier Lemus. Amb una durada aproximada de 50 minuts, la transmissió inclourà també el parlament de Guardiola, amb traducció simultània, ja que té previst fer-lo en alemany.

Actualitzat
El canal Esport3 oferirà aquest migdia en directe l'acte de presentació de Josep Guardiola com a nou entrenador del Bayern de Munic. La transmissió de l'acte per part del canal esportiu de TV3, a partir de les 12 del migdia, anirà a càrrec de Santi Padró, desplaçat a la capital bavaresa, i de Xavier Lemus. Amb una durada aproximada de 50 minuts, la transmissió inclourà el parlament de Guardiola, amb traducció simultània, ja que té previst fer-lo en alemany.
 
Hi ha 200 periodistes acreditats. A partir de demà passat començarà a treballar. Dimecres i dijous les sessions seran obertes i s'hi cobrarà 5 euros d'entrada, per recaptar diners per als damnificats per les recents inundacions a Alemanya.

El cap de setmana que ve el Bayern jugarà els primers amistosos de pretemporada. Guardiola s'emporta cap al Bayern Manel Estiarte i dos tècnics del Barça: Domènec Torrent i Carles Planxart. A la pretemporada del Bayern hi ha una data marcada amb color vermell: el partit contra el Barça del dia 24 de juliol.

La transmissió del canal Esport3 es completarà amb l'emissió de dos documentals sobre Guardiola: "Seduïts pel Pep", a partir de les 11.30, i "El cercle del 4", a partir de les 13.00.
 
El nou equip del tècnic de Santpedor debutarà a la Bundesliga el 9 d'agost contra el Borussia Mönchengladbach, després que la Lliga alemanya de futbol va fer públic el calendari de la temporada 2013-14.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut