Jerome Boateng, durant un entrenament amb el Bayern
Jerome Boateng, durant un entrenament amb el Bayern (EFE/EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS)
Futbol internacional

El Bayern de Munic multa Jerome Boateng per saltar-se el confinament

El defensa alemany va agafar el seu cotxe dimarts passat per visitar el seu fill i va tenir un lleu accident de trànsit

Actualitzat

El jugador del Bayern de Munic Jerome Boateng ha estat multat pel seu club després de saltar-se el confinament decretat a l'estat de Baviera, segons ha informat l'entitat alemanya en un comunicat, on confirma que els diners de la multa els donarà als hospitals de la ciutat.

"El defensa del Bayern Jerome Boateng va sortir ahir de Munic sense l'aprovació del club. Boateng va infringir les regles de la institució; aquestes pautes regulen el comportament dels jugadors del Bayern en la situació actual d'acord amb la restricció de l'estat bavarès i les recomanacions de les autoritats sanitàries. El FC Bayern es veu a si mateix com un model a seguir aquí. A conseqüència d'aquesta violació, el club va decidir multar Boateng. Es donarà la suma als hospitals de Munic", explica el comunicat.

El defensa alemany va agafar el seu cotxe dimarts passat per visitar el seu fill, segons ha informat la televisió de la regió, però va tenir un lleu accident de trànsit i va haver de ser auxiliat. Boateng va xocar contra una tanca a l'autopista A-9, pròxima a Munic.

ARXIVAT A:
Coronavirus
Anar al contingut