Karl-Heinz Rummenigge ha anunciat el rebuig del Bayern a la Superlliga (@FCBayern)
Futbol internacional

El Bayern reitera el seu rebuig a la creació de la Superlliga europea

El club bavarès s'ha mostrat en desacord amb la creació d'una altra competició europea

Redacció Esport3Actualitzat

El Bayern de Munic ha reiterat aquest dimarts el seu rebuig a la creació d'una Superlliga europea en un comunicat conjunt del president del club, Herbert Hainer, i el president del Consell directiu, Karl-Heinz Rummenigge.

"Els nostres socis i els nostres seguidors rebutgen una Superlliga. El nostre desig com FC Bayern és que els clubs europeus visquin aquesta competició meravellosa que és la Lliga de Campions i la desenvolupin juntament amb la UEFA. El FC Bayern diu no a la Superlliga", ha assegurat Hainer.

El Dortmund, també en contra

Els dos clubs més poderosos del futbol alemany, el Bayern de Munic i el Borussia Dortmund, ja s'havien desmarcat ahir de la creació de la Superlliga europea, un projecte que tampoc té el suport dels grups d'aficionats de la Bundesliga.

El president del Consell Directiu del Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, va assegurar que no creu que la Superlliga resolgui els problemes econòmics dels clubs europeus i ha afegit que el camí és treballar solidàriament en la reducció de costos.

"No crec que la Superlliga sigui la solució als problemes econòmics dels clubs europeus derivats pel coronavirus. Més aviat, tots els clubs d'Europa haurien de treballar de forma solidària per garantir que l'estructura de costos, especialment els salaris dels jugadors i els honoraris dels agents, s'ajustin als ingressos perquè tot el futbol europeu sigui més racional."

Per la seva banda, el director general del Dortmund, Hans-Joachim Watzke, també es va mostrar en contra d'aquesta competició nova i ha donat el seu suport a l'Associació Europea de Clubs (ECA).

ARXIVAT A:
Superlliga
Anar al contingut