Jupp Heynckes, mantejat pels seus jugadors. (Foto: Reuters)
Futbol

El Bayern de Munic guanya també la Copa alemanya i culmina un triplet històric

​El Bayern ha guanyat la Copa d'Alemanya després d'imposar-se en una competida final a l'Stuttgart (3-2) i la suma a la Bundesliga i a la Lliga de Campions. D'aquesta manera, l'equip de Jupp Heynckes s'uneix al selecte grup d'equips que han fet un triplet en una mateixa temporada.

Actualitzat
El Bayern ha guanyat la Copa d'Alemanya després d'imposar-se en una competida final a l'Stuttgart (3-2) i la suma a la Bundesliga i a la Lliga de Campions. D'aquesta manera, l'equip de Jupp Heynckes s'uneix al selecte grup d'equips que han fet un triplet en una mateixa temporada.
 
L'equip bavarès és el setè que culmina el curs amb la triple corona, al costat del Celtic de Glasgow (1967), l'Ajax (1972), el PSV Eindhoven (1988), el Manchester United (1999), el Barcelona (2009) i l'Inter de Milà (2010).
 
Josep Guardiola, que va aconseguir aquesta fita al Barça l'any 2009, serà precisament qui substituirà Heynckes al capdavant del Bayern. 

Tot i que el Bayern ha arribat a guanyar per 3-0 gràcies a un gol de Thomas Müller de penal i dos de Mario Gómez, l'Stuttgart hi ha posat emoció fins al final gràcies a dos gols de Harnik en el tram final del partit.
Anar al contingut