Lewandowski celebra un altre títol de Lliga del Bayern de Munic (Reuters)
FUTBOL

El Bayern de Munic guanya la desena Bundesliga consecutiva

L'equip bavarès s'ha proclamat campió després de superar el Borussia Dortmund (3-1)

El Bayern de Munic ha aconseguit aquest dissabte la desena Bundesliga consecutiva. A falta encara de tres jornades per al final de la temporada, el conjunt bavarès s'ha proclamat campió després de derrotar l'altre aspirant el títol, el Borussia Dortmund, que s'ha vist molt superat.

El conjunt entrenat per Julian Nagelsmann ha començat molt fort i a la mitja hora ja dominava 2-0 gràcies als gols de Gnabry i Lewandowski. Els visitants hi han posat una mica d'emoció amb la diana d'Emre Can de penal al minut 52. Durant una fase del joc, el partit s'ha igualat i semblava que el Borussia podia emptar, però el que ha arribat finalment ha estat el gol de la sentència del Bayern, obra de Musiala al minut 88.

El conjunt bavarès aconsegueix d'aquesta manera treure's l'espina de la dolorosa eliminació de la Lliga de Campions contra el Vila-real.

Lewandowski, enigmàtic amb el seu futur

El davanter del Bayern Robert Lewandowski ha parlat sobre el seu futur professional després del partit contra el Borussia Dortmund. El polonès s'ha mostrat enigmàtic i no ha volgut confirmar que l'any que ve continuï a l'equip bavarès.

"Aviat hi haurà una reunió i passarà alguna cosa, però no sabem què. Hem d'esperar, depèn de les dues parts"

Lewandowski s'ha desmarcat de totes les informacions que s'han publicat als mitjans durant les últimes setmanes, algunes de les quals donaven per fet el seu fitxatge pel Barça: "Jo també he llegit el que diuen els mitjans, només puc assegurar que no tenen res a veure amb mi."