Coman ha marcat el gol de l'empat del Bayern (Reuters)
Bundesliga

El Bayern de Munic guanya al camp del Bayer Leverkusen (2-4) i posa la directa cap al seu vuitè títol de lliga consecutiu

Els bavaresos han capgirat un gol matiner d'Alario i han tornat a mostrar una imatge de superioritat aclaparadora

El Bayern de Munic ja descompta dies per a la festa de celebració de la seva vuitena Bundesliga consecutiva. Els bavaresos han guanyat per 2-4 al camp del Bayern Leverkusen i mantenen l'avantatge al capdavant de la classificació.

Sobre el paper, la visita a l'equip de l'aspirina era la cita més complicada que els quedava en el calendari. El gol matiner d'Alario, en el minut 9, semblava que certificava aquesta afirmació. Res de res. El Leverkusen, sense el lesionat Havertz, s'ha exposat en excés i el Bayern ha despullat totes les mancances dels de Bosz. Flick ha castigat la feblesa defensiva local amb un joc més directe del que és habitual. Abans del descans, Coman, Goretzka i Gnabry ja havien posat les coses al seu lloc.

Faltava el gol de Lewandowski. Ha arribat en el minut 66. Centrada de Müller, que acumula 20 passades de gol a la lliga, i cop de cap del polonès per fer l'1 a 4. Els números de Lewandowski són d'escàndol: 30 gols en 28 jornades i 44 dianes en 38 partits oficials aquest curs.