Joshua Kimmich (EFE)
Futbol

Kimmich dona positiu de Covid-19 enmig de la controvèrsia per no vacunar-se

Kimmich i Eric Maxim Choupo-Moting, positius per coronavirus

Redacció Esport3Actualitzat

El migcampista del Bayern de Munic Joshua Kimmich ha donat positiu de Covid-19, segons ha informat el diari Bild, enmig de la polèmica que l'envolta des de fa setmanes per la seva negativa a vacunar-se.

Kimmich estava en quarantena per haver estat en contacte amb una altra persona que va donar positiu i per la seva condició de no vacunat. El jugador ha estat al centre de la polèmica després que el Bayern deixés de pagar-li el sou els dies en què no va poder jugar per la quarantena, d'acord amb la regulació actual alemanya per als no vacunats.

El cas de Kimmich ha provocat un fort enrenou a Alemanya, però no és l'únic futbolista del Bayern contagiat. Eric Choupo-Moting ha donat positiu de Covid-19 dimecres al matí. El davanter germanocamerunès es troba bé i ha estat aïllat per evitar que el brot pugui estendre's encara més entre l'equip bavarès.

Choupo-Moting, aïllat per Covid-19 (Reuters)

El seu cas s'afegeix als positius de Niklas Süle i Josip Stanisic, que justament han acabat la quarantena aquest dimecres.

 

 

Aquest possible brot de positius no és l'única preocupació relacionada amb la Covid-19 per a Julian Nagelsmann, que tampoc pot comptar amb fins a cinc jugadors que per ara refusen ser vacunats. Algunes informacions afirmen que dos d'ells, Serge Gnabry i Jamal Musiala, ja s'haurien sotmès a les mesures de força del club i haurien rebut la primera dosi de la vacuna.

Anar al contingut