Toni Kroos ha fet el primer gol del Bayern (Foto: Reuters)

El Bayern de Guardiola guanya amb claredat l'Arsenal (0-2) i ja té un peu i mig a quarts

El Bayern de Munic ha guanyat a Londres amb comoditat i encarrila la seva classificació per als quarts de final de la Lliga de Campions. Després d'un penal fallat per cada banda, els de Pep Guardiola han sabut aprofitar l'expulsió del porter Szczesny i s'han acabat emportant el matx gràcies als gols de Kroos i Müller a la segona part

El Bayern de Munic ha fet un pas de gegant per classificar-se per als quarts de final de la Lliga de Campions en derrotar l'Arsenal a l'Emirates (0-2). L'equip de Pep Guardiola ha estat molt superior als londinencs gràcies a jugar amb un home més durant gairebé una hora de partit.

El partit ha tingut un inici vibrant, amb una gran volada a mà canviada del porter local, Szczesny, després d'un xut de Toni Kroos que anava a l'escaire. La resposta de l'Arsenal ha estat encara més clara: en el minut 7, Boateng ha comès penal sobre Özil. El mateix jugador alemany l'ha picat, però Neuer ha desviat el seu llençament.

A partir d'aquí, el Bayern de Munic ha agafat les regnes del partit. El conjunt de Pep Guardiola ha insistit per la banda dreta, amb Philipp Lahm atacant des del lateral. L'Arsenal, ha més, ha perdut Gibbs per lesió a la mitja hora de joc. Així, en el minut 37, una passada en profunditat de Toni Kroos cap a Arjen Robben ha acabat amb penal i expulsió del porter local per falta clara sobre l'holandès. Arsène Wenger ha hagut de moure la banqueta i Fabianski ha entrat en el lloc de Santi Cazorla. Álaba ha picat el penal, però el seu xut s'ha estavellat al pal dret. La primera part ha acabat sense gols, però amb un ritme de joc molt intens.

Kroos i Müller decideixen

En la segona part, l'Arsenal ha acusat jugar amb un home menys i ha cedit el control al Bayern, fins que, en el minut 54, Toni Kroos ha obert el marcador amb un gran xut des de la frontal que ha entrat per tot l'escaire de la porteria de l'Arsenal. Kroos ha culminat una llarga jugada des de la dreta comandada per Lahm.

El gol no ha canviat el decorat del partit i el Bayern ha continuat tancant l'Arsenal gairebé a la seva àrea. Robben, en el 63, i Götze, en el 64, han tingut dues bones oportunitats, però no han trobat la manera de superar Fabiansky. Els bavaresos ho han continuat provant, sempre per la banda dreta, fins que en el minut 88, Müller ha fet el 0-2 en rematar una nova centrada de Lahm. Ja en l'afegit, Kroos ha estavellat una pilota al pal. Llevat d'una sorpresa majúscula a l'Allianz Arena, els bavaresos tindran un partit de tornada molt còmode.