La Bundesliga s'ha acabat per Thiago Alcántara, però li queda la final de Copa (Reuters)
Futbol internacional

El Bayern, campió de la Supercopa alemanya

Lewandowski, amb un "hat-trick", ha estat la gran figura dels bavaresos en la final contra l'Eintracht (0-5). També han marcat Coman i Thiago. És el primer títol de Niko Kovac com a entrenador del Bayern

Actualitzat

El Bayern de Munic ha complert els pronòstics i s'ha proclamat campió de la Supercopa alemanya. És el primer títol dels bavaresos amb Niko Kovac a la banqueta, el vuitè en la història de l'entitat. En la final contra l'Eintracht, no hi ha hagut color. El 0-5 en el marcador final és l'evidència més clara de la superiotat dels de Munic. El Bayern, a més, s'ha pogut revenjar de l'Eintracht. L'any passat, l'equip de Frankfurt, entrenat aleshores per Niko Kovac, els va arrabassar el títol de Copa.

Lewandowski ha estat la gran amenaça per a l'Eintracht. El davanter polonès ha fet gala d'un instint demolidor i ha firmat el primer "hat-trick" de la temporada, en els minuts 21, 26 i 54. També han estat titulars altres homes de la vella guàrdia del Bayern, com Robben i Ribery. Kingsley Coman i Thiago Alcántara han completat la golejada del Bayern.

Anar al contingut