Bàsquet

El Baxi Manresa vol fer història amb la Basketball Champions League

El capità dels del Bages, Guillem Jou, assegura que l'equip afronta la primera final a quatre europea del club amb molta il·lusió

El Baxi Manresa lluitarà per fer història i guanyar la Basketball Champions League. Després de derrotar l'Unicaja als quarts de final, els del Bages jugaran aquesta setmana la seva primera final a quatre europea. Guillem Jou, capità del Baxi Manresa, assegura que l'equip afronta aquesta cita amb molta il·lusió. 

"Ho afrontem amb moltíssima il·lusió. Amb una certa pressió, però més que per guanyar és una pressió que ens posem nosaltres... Il·lusió, ganes de fer-ho bé i a veure si fem bé les coses i podem tornar amb la Champions sota el braç."

Pedro Martínez ha explicat que el seu maldecap és recuperar als lesionats Dani Pérez i Francisco. Del director de joc català ha dit:

"El seu procés és més lent del què esperàvem i veurem en quin estat poden arribar"

El Baxi Manresa s'enfronta aquest divendres al MHP Riesen Ludwigsburg alemany a les semifinals de la final a quatre  (en directe per Esport3) que es disputa a Bilbao. En cas de guanyar, els de Pedro Martínez disputarien la final de la Basketball Champions League el diumenge 8 de maig a les 20.00 contra el guanyador de l'altra semifinal (Lenovo Tenerife contra Hapoel Holon). 

S'esperen més de dos mil aficionats manresans segons han anunciat els màxims responsables del club en un acte que han ofert aquest migdia al Museu Nacional d'Història de Catalunya una trobada amb els mitjans com a prèvia de la Final Four de la FIBA Champions League.

 

ARXIVAT A:
Bàsquet Manresa
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut